Seara de Tango Argentinian: 19 noiembrie 2016, ParkLake Shopping Center



Vino să dansăm tango în cel mai nou mall din București!

ParkLake Shopping Center ne oferă un spațiu inedit, necovențional, provocator, pentru două ore de dans, sâmbătă 19 noiembrie, între orele 17:00 și 19:00.

Vă așteptăm alături de noi să ne bucurăm de muzică, dans și compania prietenilor în spațiul modern și fantezist al celui mai nou mall din București!

Ne întâlnim la esplanada ParkLake, la parter! (se intră mai ușor de pe Liviu Rebreanu către Esplanada ParkLake, la parter; magazinul Meli Melo poate fi unul dintre punctele de reper) - main square.


Un eveniment organizat de Asociația pentru Cultură și Tango, cu sprijinul ParkLake Shopping Center.

Informații și recomandări utile:

Invităm toate școlile de tango din București să participe la eveniment pentru a deveni mai vizibile și a contribui la promovarea tango-ului argentinian în București! Dacă doriți să distribuiți flyere și materiale promoționale vă rugăm să ne anunțati în prealabil pentru a obține permisiunea din partea ParkLake Shopping Center.


Ne va inspira să dansăm și să trasmitem toate emoțiile tango-ului argetinian DJ Cristian Horătău.

Puteți dansa cu sau fără pantofi de dans, important este să vă simțiti bine. Pe jos este un fel de linoleum siliconat – se alunecă bine, am probat :). Daca aveți bagaje, haine, vă vom propune un loc destinat acestora, lângă spațiul de dans.

După evenimentul nostru, urmează 2 ore de muzica live – Jazz la etajul 1 (chiar deasupra locului unde se va dansa, pentru cine dorește să continue dansul sau pur și simplu să mănânce sau să socializeze). Puteti asculta aici muzica de jazz: https://www.facebook.com/ParkLakeShoppingCenter/videos/543308162545370/

Contact:

Asociatia pentru Cultură și Tango
http://tangoact.ro/ , contact@tangoact.ro
Anca - Maria Ionescu 0742 356 884
Simona Constantinescu 0721 143 040

Comentarii

Cautati in acest blog