Suntem CAMPIONI EUROPENI la TANGO

  
  Autor: |  Lucian Stan și Raluca Aldea au câștigat medalia de aur la secțiunea tango de scenă la Campionatul European 

Românii Lucian Stan și Raluca Aldea au câștigat medalia de aur la secțiunea tango de scenă la Campionatul European de tango argentinian care a avut loc în perioada 31 martie-2 aprilie 2017 în Marea Britanie, la Londra.

Cei doi dansatori de tango au perseverat până au reușit - au ajuns și în anii trecuți până în semifinale, respectiv în finală.

Lucian Stan și Raluca Aldea au mulțumit perechii de maeștri cu care au lucrat în special la coregrafie, atât anul trecut, cât și anul acesta: Max Van De Voorde și Solange Acosta, transmite TVR.

În anul 2016, Raluca Aldea și Lucian Stan au fost finaliști europeni, tot lade scenă, și semifinaliști la secțiunea tango de salon la Campionatul European ce a avut loc la Cervia, Italia.

„O experienta minunata!!!! Va multumim din suflet pentru toata energia si gandurile frumoase trimise de acasa. Multumim Max Van De Voorde si Solange Acosta!!!! We love you!!! Multumim din suflet familiilor si prietenilor nostri!!!“, a scris Raluca Aldea pe contul său de Facebook, pentru prietenii din țară și din străinătate.

Sursa: http://www.evz.ro/suntem-campioni-europeni-la-tango.html

Comentarii

Cautati in acest blog