Transylvania Tango Fest 2011 !!!


A patra editie a festivalului de tango de la Brasov, Transylvania Tango Fest 2011, va reuni tangueros din  cele patru zari; s-au anuntat deja participanti din Arad si Timisoara, din Iasi, din Cluj, Bucuresti, speram sa avem reprezentanti si din Sibiu si din Constanta; Brasovul este by default! Mi se pare minunat sa fiu intr-un singur loc si sa pot fi alaturi de oameni atat de faini si dragi, pe care i-am cunoscut in locuri diferite, si de care ma despart poate chiar opt ore de calatorie pe cale terestra, drumuri in directii diferite! 

Probabil ca multi dintre noi ne cuonastem, cel putin electronic, sau am auzit unii de altii, de la unii sau de la altii, si iata avem acum ocazia, sa fim toti fata in fata, in imprejurari atat de faine! Cei care au mai fost stiu despre ce vorbesc eu aici :) asa ca hai sa ne cunoastem si sa dansam toti impreuna!

Brasovul ne asteapta cu profesori foarte apreciati: Ronen si Maya (preferatii mei si ai altora, inca din anii precedenti) si in premiera, un argentinian din vechea garda, "El Flaco Dany" va preda si va dansa alaturi de romanca noastra, Lucia Mirzan; si tot in premiera, in Romania, vom avea parte de un seminar de Canyengue!

Programul este super light: 7 seminarii in 4 zile, asa ca vom avea timp suficient dupa seminarii pentru socializare, pentru o cafelutza sub umbrelute pe pietonala Republicii, pentru distractii in Aventura Parc la tiroliana, pentru niscaiva somn, pentru Guerilla Milonga in Piata Sfatului , si mai ales vom avea super milonga la Cetatea Brasovului, sus pe deal, de unde se vede orasul!!! Uuuuooooi, abiea astept!


Preturi super rezonabile atat pentru festival cat si pentru cazare!


Toate detaliile, informatiile, programul, cazarea, inscrierile pe site: http://www.tangobrasov.ro/ 

Comentarii

Cautati in acest blog