FlashMob Tango 06 - Unirii 1 Metrou, Craciunul este in noi - de Mattei Events


22 Decembrie 2014, orele 19:00, Metrou Piata Unirii


Este al patrulea an cand organizam flashmob la metrou, cu ocazia Craciunului. Stiu ca unii daruiesc in fiecare zi si ei sunt un exemplu pentru noi ceilalti.

Va rog dati invite catre dansatorii de tango din lista voastra. Dati invite catre cunoscuti pe care doriti sa-i aduceti mai aproape de tango sau catre cei ce vor sa va vada dansand. Anul trecut am fost mai mult de 100 de dansatori!! Pentru scolile de tango este o oportunitate sa devina mai vizibile. Daca nu ati mai fost, veniti. Energia degajata de acest eveniment este incredibila! Daca ati mai fost, stiti ce sentiment puternic emana.

Va rog puneti poze si filme aici in pagina evenimentului unde la locatie va rog sa treceti chiar evenimentul in sine ("Mattei Events, FlashMob Tango 06 - Unirii 1 Metrou, Craciunul este in noi")

----------------------

Ca de obicei, locul este acelasi si vom folosi instalatia noastra de sunet: Metrou, tronsonul vechi, Unirii 1, la jumatatea peronului. Luni 22 Decembrie, ora 19.00 incepem (recomandabil ajungeti cu ceva timp mai devreme adica la ora 18.30). La ora 20.00 terminam (da, stiu, carcotasii vor spune ca nu este flashmob pentru ca este prea lung - dar noi ne vom distra...si chiar mai mult decat atat...veti vedea mai jos). Muzica este asigurata de Tango DJ Crista Darie. Ea ne va inspira sa dansam, sa uimim trenurile,sa zambim, sa ne amintim mai apoi....iar din experienta ea va face trecatorii sa uite de ce au coborat in Unirii 1, va face copii sa danseze, va face parintii sa se bucure ca traiesc in Romania.
Cam asa se intampla acum mai bine de un an...in timp ce dansam...metroul venea :) https://www.youtube.com/watch?v=LOnFDyv5k7o#t=77

Vom dansa, fara sa ne punem pantofii de dans, asa cum suntem imbracati din oras. Pe jos este un fel de gresie, patratele. Aveti in vedere sa nu aveti cu voi in ziua aceea genti sau lucruri voluminoase :). Eu intentionez sa cumpar cativa saci mari in care sa va puneti hainele, dar nu raspund pentru ele. Se termina muzica si plecam unde avem chef (poate la practica la Laura Iaru daca ne primeste sau putem continua intr-un restaurant).

Vor fi fotografi amestecati prin multime (doar fotografii buni reusesc sa faca poze spectaculoase in conditii de iluminare slaba cu subiecte in miscare). Daca nu vreti poze nu veniti :). Cand se termina muzica, ne luam lucrurile si plecam, dar nu inainte de a ne face o poza cu totii!! Musai.

Suplimentar, la aceasta editie vom incepe sa strangem fonduri pentru Centrul Gifted Education (http://www.giftededu.ro/) asociaţie non-profit cu misiunea de a descoperi şi de a dezvolta potenţialul copiiilor supradotaţi printr-o educaţie de excelență (de altfel exista si un grup unde sunt multi dansatori de tango https://www.facebook.com/groups/616646315072646 grup ce crede in actele de caritate). Ii rog pe toti cei care participa (dansatori invitati, prieteni) sa doneze (optional) un minim de 10 lei pentru acesti puiuti (langa Crista va fi un recipient unde puteti lasa bani).

Poze frumoase de la flasmob din trecut gasiti aici: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.216703348471967.1073741826.211411739001128&type=1

dar gasiti mai multe in pagina Mattei Events in jurul datei de 1 Martie 2013.

Daca aveti conexiuni si puteti sa invitati reprezentanti ai media va rog sa o faceti. Astfel putem promova tangoul mai mult. Daca scolile de tango vor sa-si distribuie pliante, o pot face, insa focus-ul este pe dans, pe Craciun si pe a strange bani pentru copii supradotati.

Craciunul este in noi.

22.12.2014, 19.00, Unirii 1, Metrou - Vrei sa dansezi 60 de minute?

Comentarii

Cautati in acest blog