Otros Aires - 4 octombrie 2012, Bucuresti !


4 octombrie 2012   
ora 22
The Silver Church Club, Bucuresti

Otros Aires ne propun o seara speciala de electrotango in The Silver Churh. Acorduri de tango si milonga pe ritmuri electronice.

The Silver Church Club din Bucuresti ne invita la o seara speciala alaturi de trupa Otros Aires, o seara de electro-tango, o seara in care atmosfera atat de senzuala a Americii Latine poposeste pentru cateva ore in Romania. Concertul are loc pe 4 octombrie 2012, de la orele 22.





"Originea acestei formatii este dubla. Atat argentiniana, deoarece in genul acesta de muzica predomina sunete si ritmuri de tango argentiniam, cat si spaniola, deoarece Otros Aires este o trupa infiintata in 2003 in Barcelona, Spania de arhitectul de origine argentiniana Miguel di Genova ce mixeaza cu inventivitate tango-ul clasic si milonga de la inceputul secolului trecut cu elemente electronice, ritmuri si versuri ale secolului XXI. Alaturi de celebrul grup Gotan Project, Otros Aires creeaza sinteza perfecta dintre tango-urile de inceput si muzica electronica, rock si beat-uri de dance urbane ale zilelor noastre.

Descris de catre Small World Music Society din Toronto drept “unul dintre cele mai reprezentative si complete show-uri audiovizuale din fuziunea globala actuala ”, sound-ul lor combina instrumente traditionale – bandoneon, pian si chitara acustica – cu programare si sample-uri din inregistrari de tango-uri vechi (Gardel, Razzano, D'Arienzo, etc.)

Concertele lor sunt o experienta muzicala unica, o calatorie prin bogata istorie a tango-ului, printre sunetele incantatoare de chitara, percutie vivace si melancolia bandoneonului combinate cu celebrele miscari si dansuri de tango. De la cea mai pura milonga argentiniana pana la tango-ul modern, repertoriul muzical OTROS AIRES contine si elemente de dans si teatru contemporane."

Biletele costa 30 de lei si se pot achizitiona de la intrarea în club numai in seara evenimentului.

Sursa: http://www.hotcity.ro/  


Despre primele concerte ale celor de la Otros Aires, in Bucuresti si prin tara, puteti gasi caveta cuvinte, poze si filmute de 1 minut aici: http://lasastresa.blogspot.ro/search/label/Otros%20Aires

Comentarii

Cautati in acest blog